Det känns lite ostrukturerat…

Jag har funderat lite på var denna blogg är på väg. Det är lite klurigt, på vilken nivå ska man lägga graden av information, hur personlig kan man vara. Jag har nog skrivit saker här som jag inte tycker att hela världen bör veta, liksom… Har varit personligare än jag tänkt från början. Hade nog från början tänkt mig detta som en lite mer ”allmän” fotoblogg med ”allmänna” funderingar, men det gled iväg åt det väldigt personliga hållet. Och så småningom vill jag nog lägga ut lite länkar hit, på FS och FB. Känns inte riktigt ok i nuläget.

Alternativen då… Ta bort alla gamla inlägg och börja om på en ”mindre personlig” och mer allmän nivå?
Eller städa och rensa, ta bort det som inte hör hit? Personlig vill jag vara, men i hur hög grad?

Klurar vidare…

4 tankar om “Det känns lite ostrukturerat…

 1. Det är svårt det där. På en renodlad fotoblogg har man ju fotograferandet som en tydlig riktlinje som kan hjälpa en att inte bli alltför personlig.
  Men om det inte är personligt blir det inte heller så bra, och jag är den typen som vill blogga om mer än bara foto, så det blir en balansgång.
  Själv drar jag mig inte för att rensa bort inlägg som jag inte vill ha kvar, men det bästa är ju förstås att inse vad man inte vill ha i bloggen redan innan man skriver det 🙂

  Trevligt att se dig på wordpress! Nu när du lagt ut länken till allmänheten kan jag kanske lägga till dig i min bloggrulle på http://kaitomas.se ?

  Ha det gott!

  • Hej Thomas, välkommen hit!
   Ja, jag kände också att jag ibland vill kunna blogga om mer än bara foto, och det kändes inte helt ok för min del att göra det på FS. Därav denna blogg! Gillade också möjligheten att göra olika flikar där i ovankanten, blir lite som en hemsida nästan.
   Balansgång ja, känner jag igen… Svårt ibland att få det att kännas helt ok!
   Du får gärna lägga till mig i din lista, glädjer mig! 🙂 Har tänkt göra en lista själv när jag klurat ut hur man gör på detta stället.. Och då hamnar du i den, om det är ok?!
   Ha det fint //Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s