MÅSTE man alltid sträva mot ett mål…

Blir så trött. Det har varit en dag med bara möten och information på jobbet… Eftermiddagens info-möte… ja vad ska man säga. Visst, vi är med på projektet, vi erbjuder också samma koncept. Kan det då inte få vara bra med det? Måste det strävas efter att uppnå dessa fantastiska mål hela tiden? Vår verksamhet riktar sig väl inte riktigt till den rätta målgruppen för detta koncept, utan de använder sig av andra vägar… Och därmed är de uppsatta målen väldigt svåra för oss att uppnå.

Men visst, vi ska sätta upp nya anslag, skicka ut foldrar och beställa knappar att sätta på tröjorna om så krävs!

Kvällens poweryoga var välbehövlig, två veckor sedan och oj så mycket man tappar! Tränade med verkan av Diklofenak också och hur bra det egentligen är lär väl visa sig, men det kändes jättebra.. 🙂 Är nog poweryogaberoende, ett perfekt sätt att varva ner och fokusera på vad som är viktigt!

Och så undrar jag hur bilden ibland hamnar där jag vill – i slutet – när det i vissa andra inlägg är helt omöjligt…

2 tankar om “MÅSTE man alltid sträva mot ett mål…

 1. Hej Ullis….

  Så kul att jag hittade igen din blogg… =)

  Och jag är en som inte sporras av att hela tiden dra mot mål,….dagen som vi har nu är det mål jag efterstävar att få så bra som det bara går numera….. men många mår nog väldigt bra av att ha ett mål framför sig… men missar man det som gömmer sig omkring en tänker jag om man fokuserar bara fram till målsnöret…..??

  Ha en underbar dag och sköt om dig ,…Kram Tess

  Fin blogg med massa ögongodis,…återkommer så klarrt.

 2. Men hej Tess och välkommen hit!
  Jag har nog kollat in hos dig ibland, du finns ju faktiskt i min inspirationslista, och visst borde jag väl ha givit mig till känna.. 🙂
  Låter som att du har ett väldigt bra mål tycker jag. Carpe diem, osv.. Min stora tjej hade en lärare som var väldigt klok och tyckte bl a att detta med att alltid ha mål kunde vara ganska stressande för dagens skolbarn. Han kunde låta eleverna bara vara och känna att det var helt ok!
  Har också ganska svårt att bara fokusera på ett målsnöre, som du säger är det nog då ganska lätt att missa saker på vägen..
  Ha det gott, välkommen tillbaka!
  Kram //Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s