Ett besök i den analoga världen

Det är inte helt enkelt att få barnen till att lämna den digitala världen. Allra helst ägnar de sin fritid åt sådant som har skärm… Dator, mobil, TV. Men igår lyckades vi locka ut dem i den analoga världen. Stora tjejen lockade vi med att hon skulle få lov att låna min gamla kamera. Lilla tjejen hängde väl bara med… Och tog med sin lilla kompaktkamera. Mannen var med för att bära fikakorgar och brassestolar.. :))

Målet för vår fika-foto-utflykt var Lynga naturreservat. I tallskogen mellan parkeringen och havet finns riktigt förvridna tallar, man undrar just hur de kunnat bli sådana… en riktig trollskog!

Efter en stunds promenad – ganska lång stund eftersom vi var tre som fotade  – kom vi ut ur strandskogen och fram till öppna stranden. Ån Skintan som vi följt sista biten skär sig fram över sandstranden. Dess lopp ser olika ut för varje gång man är där! 

       

Tjejerna fick spring i benen när vi kom ut på stranden. Själva satte vi oss i brassestolarna med solen i ansiktet, 15° i skuggan. Häärligt! 🙂 

 

 

Lite macro blev det förstås på vägen tillbaka genom skogen! Ingen fotorunda utan macrofotande…    

4 tankar om “Ett besök i den analoga världen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s