Jag vill bli resekatalogsfotograf!

Är just hemkommen från två underbara semesterveckor på Fuerteventura. Sol och värme, just vad man behöver så här års! På eftermiddagarna när vi hade lite siesta brukade TV:n stå på SVT World, och när nyheterna visade bandvagnar i skånsk snöyra kunde vi bara gapskratta… För övrigt har det blivit mycket skratt dessa veckor, vi var ett härligt gäng på tre familjer. Påminde lite om första Sällskapsresanfilmen tror jag… Åtminstone hade vi signaturmelodin som välkomstmelodi för de nyanlända svenskar som kom ner efter vår första vecka… våra män i sina specialdesignade t-shirts märkta med ”Svenska Partylandslaget”… nej, bilder på detta ska jag bespara er! :))

Har redigerat lite andra bilder till detta inlägg, och det var då jag kom på det! Att vara resekatalogsfotograf, det vore ju alldeles underbart… Undrar just hur man får ett sådant jobb?


Gängets yngsta tjejer i poolen där de fanns för det mesta!


En slocknad vulkan i vänsterkanten, Fuerteventura är ju en karg vulkanö, inte så grönskande precis! Atlanten skymtar i högerkanten.


Månsken över poolen, 1/2 sek. Ville inte slösa viktiga bagagekilon på att ta med stativet så här trycker jag kameran mot en stolpe. Funkar ju ok det också!


30 sekunder på denna vilket ses i de vajande palmerna… Gillar hur månen speglar sig i Atlanten. Vi sitter ute på en terrass och njuter av en god drink  i den ljumma natten.


Utsikt från samma terrass. 30 sek, ISO 400, bländare 20.


Denna är fotad på julaftons eftermiddag samtidigt som vissa andra tittade på Kalle Anka på TV… Kan påstå att det var mycket roligare att leka i vågorna!


Underbara färger, har ökat kontrasten lite för att förstärka dem.


Och så måste jag visa den lilla söta jordekorren som gjorde sin morgongymnastik!

En underbar resa som synes… Trodde det skulle kännas konstigt att inte vara hemma över julhelgen och jag blev faktiskt mer och mer tveksam ju närmare avresedatumet närmade sig. Men det var verkligen helt suveränt och jag ångrar inte för en sekund att vi bokade! Kan verkligen tänka mig att göra om det igen, bara det inte blir varje år… Såpass traditionell är jag, det får vara en jul hemma emellanåt också! 🙂

2 tankar om “Jag vill bli resekatalogsfotograf!

  1. Ulrika…min termometer visar på minus fem, det är glashalt på backen och ute viner blåsten…jag tycker att det borde vara förbjudet att lägga in sådana här helt uuuunderbaaaara hääärliga resekatalogsbilder!
    Men du kan absolut få jobb som katalogfotograf…men nu har du ju Bellorna att tänk på… // Lena

    • Hihi, förlåååååt… Det var verkligen en helt underbar semester. Men nu får jag ju tänka på Bella, inget resefoto här inte. Men drömma kan man ju alltid! 🙂
      //Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s