Tema ”Veckans Bild” får det bli!

Nu har jag bestämt mig! Sedan jag startade denna blogg i oktober har den ju känts lite trevande, utan tema eller någon som helst röd tråd, förutom att alla bilder är fotade av mig… Har klurat och funderat fram- och tillbaka på om jag skulle starta något tema typ ”365 bilder” med en bild om dagen, vilket jag gjort en kort period på min förra blogg. Och hade nästan bestämt mig att köra likadant här nu fr o m 1/1. Men nu har jag ändrat mig, tror att det kommer att kännas övermäktigt och ganska stressigt med en bild om dagen. Men jag beundrar mycket alla som bloggar på det viset! 🙂

Nej, Veckans Bild på söndagar får det bli. Och min ambition är att den också ska vara fotad under veckan. Japp, det känns bra! Och däremellan kommer förhoppningsvis ett och annat övrigt inlägg om smått och gott…

Dagens bild är faktiskt fotad idag på eftermiddagen, på favoritstranden där jag träffade på Peter och senare även Lollo och Bente från Fotosidan. Trevligt!

Önskar alla en fin vecka!

4 tankar om “Tema ”Veckans Bild” får det bli!

 1. Hej Ulrika, veckans bild låter som en utmärkt idé. Tiden kan ju fara iväg så en om dagen kan bli körigt och då är det ju inte kul. Det ska ju inte bli ett stressmoment.
  Jag ska följa dina bilder väl. Lovar 🙂

  • Nej, exakt så kände jag också. Visserligen hade jag nog fixat en-om-dagen temat också. Men på bekostnad av att man antagligen ständigt hade gått med det i bakhuvudet.. Nej det ska inte bli stressigt eller ett måste.
   TACK, du är så välkommen! 🙂

  • TACK Roland, välkommen att följa med! Ja jag tror detta kan bli en rolig idé. Ska försöka lägga ut på söndagar, men en fördel med bara en bild/vecka (i detta tema alltså, förhoppningsvis blir det fler) är ju att man kan välja dag. Om man skulle vara bortrest eller så..
   Hälsn. Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s