Ett par Wien-bilder…

…som jag lekt med. Hade väl egentligen tänkt göra ett ”resereportage” men… nu kunde jag inte låta bli att greja med några bilder. Först en bild av utsikten från Pratern och det gamla pariserhjulet. Försökte få till en känsla av toycamera, hoppas det funkar!


Detta är taket i Hofburgska palatset, innergården. Fantastiskt vackert. Här finns också entrén till Spanska Ridskolan.

Inne i Stefansdomen. En interiör som tog andan ur en! Har svårt att bestämma vilken som är bäst så jag lägger ut båda, en i färg och en i sv-v.

Så, några av mina drygt 300 bilder från Wien!

4 tankar om “Ett par Wien-bilder…

 1. Tjusigt, påminner lite om kyrkan i Vatikanstaten, kommer inte ihåg namnet just nu, trött-:))) jag gillade färgbilden bäst för det fina ljuset. Det var ju en rolig överaskning du fick

  • Tack, ja det var riktigt pampigt när man kom in där. Häftigt att fota därinne. Ja det var ingen dålig överraskning, han hade gaddat ihop sig med en kompis och vi tjejer visste ingenting. Kul!

 2. Hej svejs. Tjusiga bilder. Vi sitter här och filosoferar efter en 4 timmars morgontur till Klagshamn. Stack iväg halv 7 imorse. Vi tycker både den i färg och den i svart vitt. De är fina var och en på sitt sätt. Härligt ljus i färgbilden och fräcka kontraster i den svart vita. Två helt olika bilder faktiskt.

  Nej, dags att gå igenom skörden. 400 bilder drygt hehe.

  • Så ni masade er upp, starkt gjort! Men lite avis är jag, det är härligt att fota på morgonen. Håller med dig om just ljuset och kontrasterna, därför hade jag svårt att välja själv. Tackar!
   400 bilder på 4 timmar, fullt normalt tycker jag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s