Veckans bild 40

Har laddat batterierna (både mina egna och kamerans :)) och tillbringat en härlig helg i en liten stuga i Blekinge, i goda vänners lag… . Denna bild är ifrån första kvällen då vi var tvungna att ta oss ner till havet på kvällen. Det blåste rejält, och när solen gått ner kunde man börja leka med de lååånga slutartiderna. Funkade ju trots att jag inte hade gråfiltrena med!

TACK till Tobbe, Camilla, Måns o Bente! Passa er, fler bilder finns på lager.. 😉

6 tankar om “Veckans bild 40

 1. Tack själv Ulrika. Jag känner på mig att i ditt ”bildlager” är jag inblandad i massa konstiga ställningar 🙂

  Har varit en kanonhelg med fin fint sällskap.

  Log när jag läste här i ditt inlägg ”ifrån första kvällen då vi var tvungna att ta oss ner till havet på kvällen” för så tosiga är vi ju. Man ”måste” bara ner och fota haha. Men i sina gelikars sällskap känner man ju sig ”normal” haha.

  Tjusig bild du har här också. Kram

  • Tja konstiga vet jag väl inte… Det är väl helt normalt att ligga platt på mage på marken 😉
   Ja det är så roligt att träffa lika galna gelikar ibland. Att få frossa i foto en hel helg, underbart. En riktig kanonhelg var det! 🙂
   Tack själv o kram

  • Ja det var det verkligen! Tycker att vi får samordna en träff också någon gång, vore ju jätteroligt! För vi kan väl anta att det inte blir något nu i november..

 2. Passa er, det finns fler bilder,,,,,har du hört talas om hot ha-ha. Tack själv, detta var en myyycket god och trevlig helg. Det syns verkligen inte på din bild hur mycket det blåste, det var ju full kuling -:) men med lååånga slutartider blir allt perfekt, vi skapar våra egna små lugna tillfällen, eller hur?

  • Hot, inte alls! Bara något att ha i åtanke ifall man tänker lägga ut elaka bilder på mig, för jag antar att det finns en hel del sådana…
   Ja att leka med slutartid är så roligt, tröttnar aldrig på att stå vid havet när solen gått ner… Men till slut ser man ju inget förstås, och kallt blir det. hm… Skönt att ha en varm stuga och en god konjak då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s