I den lilla frusna dammen…

…fanns det många läckra motiv!

Solen värmde gott där jag satt med ryggen mot klippan. Petade man på isytan gav den vika och alla bubblor på undersidan rörde på sig. Efter ett tag lutade jag mig tillbaka, blundade och bara njöt av vårsolen! Och funderade på varför jag inte tagit med en termos kaffe… eller en grill kanske! Detta var nog sista gången i år jag fotograferade is, värmen ska tydligen hålla i sig, härligt!

8 tankar om “I den lilla frusna dammen…

  • Tackar så mycket, ja det tar ju en stund innan ”fotografblicken” kopplas på! Men sedan hittar man motiv på löpande band. Tack för titten i min blogg och välkommen tillbaka 🙂

 1. Gud vilka läckra istavlor. För det är precis vad de är det. Istavlor. Dööööläckra. Åh jag vill ha mer is. Fast jag längtar efter våren.
  Kram Camilla

  • Det var så HIMLA härligt att sitta där vid den lilla dammen i går. Har inte tänkt på den tidigare när jag varit där omkring, den har väl varit översnöad, haha! En massa fina motiv när jag kröp runt där på klippan och lutade mig ut över isen, helt livsfarligt… Och så solen som värmde gott. Underbart! Saknade bara kaffet o grillen.. 🙂 Ja man är lite kluven, hade gärna åkt upp till dammen snart igen. Men njae, nu får hellre våren komma hit på allvar!
   TACK för go kommentar 🙂
   Kramkram

  • Oj jag höll nästan på att missa ditt svar… tack så jättemycket 🙂 Var vid denna lilla damm igen idag, och fler besök lär det bli! Dessutom hittade jag blåsippsknoppar, härligt.
   Hoppas allt är bra med dig!
   Hälsn. Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s