6 tankar om “Veckans bild 12

 1. Så du har också varit ute i dimman idag. Vi har bara varit i parken igen och nu får det ju räcka med mina fiskmåsexperiment för ett tag. Men det har varit bra träning att försöka följa flygande motiv haha.
  Härligt djup i din allé. Kul att ha sina små idéer att gå och klura på. Läckert med dimma också. Ha en fortsatt go helg. Kram

  • Tycker dina måsbilder är urläckra! Härliga experiment. Har inte fått tillfälle att testa själv men jag kan tänka mig att det är klurigt. Tur att man kör digitalt så man kan sudda o sudda, haha 🙂
   Tack så mycket, ja snacka om att motiven finns närmare än man tror. Denna är ca 2 km hemifrån. Sedan hade väl varit häftigare med lite större träd, men men.. Detta får duga!
   Kram!

 2. Dimma gör att vanliga motiv ändrar karraktär helt och hållet…
  Just alleér gör sig bra i dimman när de sakta tonas bort…Vackert.!

  Vh

  • Alltså, de här åren jag ägt en systemkamera har gjort att jag verkligen uppskattar gråmulet väder. Istället för att bara tycka att det är grått och trist och längta efter solsken. Det blir ju så mjukt fint ljus och inga vassa skuggor 🙂 Och dimma är ännu bättre, ger verkligen en helt annan karaktär som du skriver! Tackar för besöket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s