Min plats i finrummet

Idag kom våren hit med besked. 14°, fågelkvitter och strålande solsken. Och passande nog även vernissage för Hallands Konstförenings Vårsalong 2012.

Fantastiska Linnéa Olsson stod för underhållningen med sin fascinerande ”cellopop” där hon liksom kompar sig själv, väver in olika musikslingor så att det till slut blir ett enda flöde av musik. Läckert!

Många var där…

Min ena dotter kollar in verken vars konstnär vann stipendiet på 15 000 kr. Jättekul att det var en ung tjej som vann!

Och här, alltså… här är MIN plats på denna utställning. Egentligen är det fortfarande helt overkligt… 🙂 Är så jäkla (ursäkta) stolt och glad, och tänk att jag hade tänkt strunta i att lämna in. Tyckte att jag har inget som passar. Så kom jag att tänka på de bägge i mitten… Tänkte att vad fasen, det är värt ett försök… Fixade snabbt till utskrifterna och ramarna i sista sekunden.  Och nu hänger de alltså här!

Tycker att juryn gjorde ett jättebra jobb och det tycker jag ju inte bara för att jag är med 😉 Det är en väldigt ljus och positiv utställning. Många skilda tekniker. Förutom alla tavlor även några härliga urnor i stengods, de coola djuren som mina bilder har fint sällskap av, och om ni besöker utställningen MÅSTE ni kolla in den läckra skulpturstickningen!

Tänk nu om detta kunde innebära att det blir ett ordentligt lyft för ”naturfotokonsten” här i stan! Ja drömma kan man ju alltid.. 😉

2 tankar om “Min plats i finrummet

    • TACK snälla Halina! Tycker att denna sortens fotografering är så rolig, att leka med längre slutartider, försöka få till lite drömska bilder, zooma under exponeringen mm.. Är jätteglad att det gick hem här på utställningen! 🙂
      Ha det fint //Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s