10 tankar om “Veckans bild 24

 1. Snyggt och effektfullt. Var ute på en fotorunda förra veckan men var så inställd på makro att jag lämnade allt annat hemma. Jaha, men visst attan är det väl då man ser dom där fantastiska motiven man skulle kunnat förevigat, om rätt objektiv varit med förstås… Ha det gott!!

  • Haha, oj vad jag känner igen det där 🙂 Så ofta man har fel objektiv på kameran, och inte har man orkat släpa med sig hela väskan heller utan det man hade behövt ligger kvar hemma. Man får se det som en utmaning – att hitta motiven med just det objektivet som sitter på för tillfället!
   Detsamma!

 2. Drömsk känsla det blir med dubbelexponering. Något jag inte kan med min Canon haha. Går ju att ta två och lägga ihop men det blir ju aldrig av. Fint blev det i varje fall. Kram Camilla

  • Tackar, ja det är ett kul sätt att experimentera. Nackdelen – om det nu är en nackdel – är ju att effekten blir över hela bilden. I PS kan man ju välja var i bilden man vill ha den suddiga effekten. Jag är ganska insnöad på att dubbelexponera i kameran just nu iallafall. Snabbt går det, till skillnad från att pilla i PS. 🙂 Kram!

  • Visst är det så, jag älskar detta skira gröna. Försvinner alldeles för fort bara. Tur att man förevigar det med kameran. Tack Rikard, ha det gott!!

 3. Ulrika, jag stornjuter av din vackra konst – du får mitt hjärta att le när jag ser hur du fångar naturen!

  Hoppas det är ok att jag lägger in din blogg bland mina länkar på min hemsida?

  Mvh Tammy

  • Tammy, det är självklart ok, det är väl den finaste komplimang någon kan få! När det gäller bloggar och fotografering menar jag förstås.. 😉 Vilken ära att få vara med bland dina länkar 🙂
   Tack för dina härliga rader!
   Ha en fin vecka //Ulrika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s