Veckans bild 46

Gick ett varv med macrot i trädgården idag. Det hade just slutat regna och glittrade vackert i alla träd och buskar. Vet inte om jag fick några bra bilder precis, men roligt hade jag! Roligt att få lufta macrot igen, det var ett tag sedan! 🙂

8 tankar om “Veckans bild 46

 1. Ja det var en fin bild som visar precis hur det var idag. Många vattendroppar. Förstår det var skönt att lufta makrot lite. Gillar alla oskarpa droppar som fångar ljuset.
  Ha en skön vecka. Och lycka till med köket 🙂

  • Tackar, blev en runda runt huset som vanligt på helgen nu när det är för mörkt för att ge sig ut med kameran efter jobbet. Men det ska man inte förakta, särskilt med ett macro kan man hitta en del fina motiv!
   Detsamma! Och tack, det är lite stiltje just nu… det är tålamod som gäller 🙂

  • Ja visst gör det! När alla runt mig gnäller på att det bara är grått och trist ser jag en massa läckra dimbilder på näthinnan. Tyvärr är det för mörkt när man kommer hem ju! Imorse t ex var det tung läcker dimma och så klart en bit upp. Kunde blivit häftiga bilder.. om man inte satt i bilen på väg till jobbet!
   Detsamma 🙂

 2. Hmm, vem sa att höst/vintern är trist och tråkig? Inte då…du bevisar motsatsen med din härliga droppbild. Så vackert, soft och stämningsfullt med den bruna bakgrundstonen.
  Det finns alltid något att se och förundras över när man går ut med vidöppna ögon och sinne för det vackra…du ser och förmedlar…och det blir så bra!
  Många, både vackra och intressanta inlägg sen jag var här senast,
  återkommer snart igen!
  Ha det gott i ”vårvärmen”.

  • Tycker verkligen inte heller att höst/vinter är trist och tråkigt. Men det är nog för att jag ser med fotoögon 🙂 Visst finns det mycket fint att se, och extra lätt är det att upptäcka med ett macroobjektiv! 😉
   Tackar för fina rader, ha det gott du också. Hörde att kylan är på väg i nästa vecka.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s