Vernissage idag…

…på utställningen ”Salon des Refusés”, eller som undertiteln är: ”Andra chansen”. Alltså andra chansen för alla oss som inte blev utvalda till Vårsalongen på Hallands Konstmuseum.

_DSC0188 PS800
Kommunråd Anders Rosén inviger utställningen.

_DSC0195 PS800
Fullsmockat med folk, och i bortre hallen var det lika mycket folk och alster på väggarna. Mina fem hänger på skärmarna mitt i första hallen, mitt i bilden. Måste säga ett stort TACK till arbetsgruppen som lagt ner otroligt mycket arbete på att fixa och dona. Och min placering är ju verkligen helt perfekt! Mitt i smeten, och så ”i lä” från fönstrena i söderläge. 🙂

_DSC0193 PS800
Såhär ser det ut. Fattas nu bara några ”såld-pluppar” 😉 Nädå, det är roligt att bara få vara en del av den fina utställningen!

301327_538326789545521_678105793_n

VÄLKOMNA!

4 tankar om “Vernissage idag…

  1. Som jag kan se är det blandad konst som ställs ut. Hur står sig foto i konkurrens med andra tekniker? Dina alster ser kanonfina ut. Hoppas du får sålt.

    • Ja det stämmer, väldigt blandad. Allt ifrån vanliga målningar och foton, till olika installationer, skulpturer, på själva Vårsalongen var det tillochmed virkad konst. Och broderade tavlor. Väldigt läckert. Foto är på uppåtgående, känns det som. Årets stipendiat på Vårsalongen är en ung kille som ställer ut fyra stora foton. Roligt att en fotograf fick stipendiet tycker jag! 15 000 kr är det på. Tackar, det vore roligt att få sålt något förstås, men det är absolut inte den största anledningen till att jag lämnar in bilder, utan mest för att få vara med och ställa ut. Helst på Vårsalongen förstås måste jag ju erkänna, men detta är inte fel heller. Hade ju tur förra året och kom med på Vårsalongen då, så jag hade absolut inte räknat med att komma med i år igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s