På besök hos Körslagets Team Rickard

När inte min röst räckte hela vägen in i Team Rickard, så lyckades jag med hjälp av min kära kamera ta mig dit! Åtminstone för några timmar i går kväll. Och det första som slog mig, var vilket värme och omtanke det finns i detta gäng. Största kramkalaset till att börja med, och alla verkar verkligen ha blivit varandras bästa vänner under dessa veckor som gått sedan auditionen. Härligt att se!

Rickard hade gett mig fria händer att smyga runt som jag ville och fotografera från alla vinklar och vrår, och den chansen tog jag ju! Men försökte ändå att inte störa alltför mycket! Så, häng med på en repetition! En hel massa bilder blev det! 🙂

_DSC0658 PS 800

Först ska det värmas upp noga…

_DSC0662 PS 800

Hmmm…. någon övning jag kan tipsa min egen körledare om kanske 🙂

_DSC0673 PS 800

_DSC0685 PS 800

Så ställer kören upp, och börjar köra igenom texten och stämmorna. Kolla förresten stämgaffeln i Rickards högerhand! Hur många av årets körledare har en sådan…. 🙂

_DSC0686 PS 800

_DSC0688 PS 800

Full fokus på dirigenten 🙂

_DSC0689 PS 800

Gillar grabbstämmorna där längst bak, som ger en go tung grund åt hela denna härliga låt som jag lovade att inte avslöja….

_DSC0698 PS 800

_DSC0704 PS 800

_DSC0716 PS 800

_DSC0718 PS 800

_DSC0723 PS 800

Hängivenhet och passion, viktiga ingredienser för att något ska bli riktigt bra!

_DSC0724 PS 800

_DSC0731 PS 800

Vid flera tillfällen kom jag på mig själv med att glömma bort att fotografera, och stod bara och njöt av sången… När man ryser utmed hela ryggen, då är det bra!!

_DSC0766 PS 800

Åh när dessa tjejer tar i från tårna, då kommer ni att rysa, jag lovar!

_DSC0871 PS 800

_DSC0882 PS 800

Detta moment, coolast av allt!

Untitled-1

Och till dessa bilder hade jag tänkt skriva något i stil med att ja, det ser ju ut att vara en dansvänlig låt i alla fall… Men nu är det avslöjat, så då skriver jag det här också: Mamma Mia blir det! Låter suveränt i Team Rickards version, jag lovar!!

Rickard är en sådan där person man blir glad bara av att se! Har ett mycket stort och varmt hjärta, och ett väldigt stort engagemang. Han använder ofta sitt strålkastarljus till att istället belysa händelser och företeelser i världen som är värda att uppmärksamma. Är som en hönspa…. nej kycklingmamma för hela sin fina kör! 😉 Dessutom gillar jag mycket hans närhet till sina ”fans”, följare och vänner. Svarar oftast på alla kommentarer och tweets. Så missa inte att titta in i hans, och Team Rickards värld!

Facebook: https://sv-se.facebook.com/gaytenor
Twitter: @GayTenor
Instagram: @GayTenor

Dessutom måste jag ju förstås rekommendera ett besök på Rickards blogg. I synnerhet nu när mina bilder hedrande nog finns även där… Fast med hans egna ord till! 🙂

Till sist…. Titta på Körslaget, lördagar kl. 20:00 i TV 4. Och rösta rött!! 🙂

2 tankar om “På besök hos Körslagets Team Rickard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s