Veckans bild 38

P1000983 PS 800

Hm, det verkar som att min blogg börjar få två teman: ”natur” och ”musik”. Inte det sämsta! 🙂 Igår var jag på en alldeles magisk underbar upplevelse, livesändningen av Körslaget i TV4. En kompis hade vunnit två biljetter i en utlottning och hade själv ingen möjlighet att åka, så hon gav dem till mig!! Tack snälla snälla snälla Ulrica!! Du vet vad jag har lovat 😉

Min äldsta dotter fick följa med. Även hon är ett stort fan av Körslaget, och förstås Team Rickard från Halmstad!!

Hade min lilla kompaktkamera med. Ville inte släpa med min stora kamera och visste inte hur mycket stora väskor och grejor man fick ta in i studion, men såg flera systemkameror ibland publiken, så det hade ju gått bra. Jaja, kanske blir fler tillfällen… För jag är inte riktigt kompis med denna lilla. Märkte att bilderna blev lite suddiga i början och hade missat att ställa in minsta slutartid… hmm proffsigt värre… Sedan blev bilderna bättre. Men lite mörkare. Men det kan man ju lätt fixa i PS. Bara bilderna blir skarpa så!

Här är underbara Team Rickard på scen och framför ”Time to say goodbye” i en helt magisk tolkning. Halmstadklacken stod upp och jublade under hela framförandet och det var helt fantastiskt! Har just sett reprisen på tv och vi hördes även där, haha… Sedan var det ju inte helt fel att de hamnade i turordning mellan ”ABC” och Dogges vaddennuhette…. Klasskillnaden blev liksom ännu mer tydlig… Ja jag är helt övertygad om att de vinner hela spektaklet!!

Klicka på länken  och njut!

http://www.tv4.se/k%C3%B6rslaget/klipp/team-rickard-time-to-say-goodbye-2447224

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s