Svalbard – En total överraskning!

Nej detta är egentligen inte en del i min resedagbok! Men det var ju den traditionella Vårgårda Naturfotofestival i helgen. Som vanligt körde jag och Camilla (och i år även Lena och Eva, kul kul) dit tillsammans. Missa förresten inte Camillas underbara bilder HÄR! Var ju nyfiken och kunde inte låta bli att direkt fråga Camilla – ”Är det någon som ringt dig?” ”Nej, dig då?” sa hon. Nej det var det ju inte. Det var nämligen så, att förra året när Camilla vann bildtävlingen (jaaa tjohooo!!) hade hon blivit uppringd först, för att hon säkert skulle vara på plats vid prisutdelningen.

Där satt vi alltså helt lugnt på prisutdelningen i godan ro, när först bilden för tredje pris dök upp på duken. Och jag höll på att få en smärre chock och nästan ramla av stolen… Det var en av mina Svalbardsbilder som jag haft med här i bloggen tidigare, nämligen denna:

Fantastiskt kul! Är väldigt glad och hedrad!!

Jury var inspirerande Göran Ekström som även var en av föredragshållarna. Se hans webbsida HÄR.

De övriga vinnande bilderna kan ses HÄR. Otroliga bilder! Och jag som är så lättrörd får alltid en tår i ögat när det är dags för prisutdelningen i ungdomsklassen. De får otroliga vinster! Tänk att gå på en naturfotoutbildning på gymnasiet, fotografera med en lånad kamera från skolan och vinna en egen Nikon D7100 med ett objektiv! Fantastiskt! Tidningen FOTO har ett trevligt reportage från hela helgen HÄR.

Stort TACK till Vårgårda Fotoklubb, och alla andra som bidrog till att denna helgen blev suverän!! Som vanligt!! 🙂

8 tankar om “Svalbard – En total överraskning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s