Jag drömmer om…

…att någon gång få jobba med form och färg, text och bild i kombination. Gärna inom en inte alltför avlägsen framtid. På en ljus, trevlig och positiv arbetsplats som sprudlar av kreativitet. (Javisst, är du kanske min nya arbetsgivare? Eller känner någon som kan tänkas bli det? Maila på ulrika1013[at]hotmail.com vetja! 🙂 )

…att någon gång få bo i ett hus med kaffetrappa. Alltså en trätrappa där man går ut barfota i morgonrocken med sin kaffekopp på söndagsmorgonen, när solen värmer ansiktet och fåglarna kvittrar. Och där utsikten är näst intill obegränsad.

…att någon gång ge ut en fotobok. Och den ska vara kvadratisk.

…att någon gång skrapa fram 25000 kr i månaden i 25 år på triss. Skulle nog ändå ha kvar min första dröm, omutifall att en trissvinst skulle trilla in. Tror att man behöver det.


Nya utsikter – ja tack! Ska köpa en triss imorgon. 🙂 

8 tankar om “Jag drömmer om…

  1. Åh det låter som en härlig framtid. Jag brukar tänka när jag åker runt och vandrar och fotar på lite olika naturreservat att det vore så härligt att bo i en stuga med naturen och djuren inpå husknuten. Där ingen trafik hörs utan sällskapet ska vara fågelkvitter och humlor som surrar…. Kanske någon gång i framtiden sitter jag också på den sk kaffetrappan och njuter 😉 Trevlig helg!

    • Jaa det vore helt underbart. Jag är uppväxt i ett hus med skogstomt. En pytteliten skog liksom i mitten av ett stort villakvarter, men för mig var det en riktig skog. Då uppskattade man ju inte det så mycket, men nu hade det varit härligt.
      Detsamma till dig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s